Pogosta vprašanja

Povzetek pogostih vprašanj
in pogojev najema.

Popust

Z vsakim dodatnim dnem izposoje prejmeš nekaj popusta, do največ -50%. Popust se samodejno preračuna v košarici, ko izbereš čas najema več kot en dan.

Kdaj naročiti opremo

Čim prej! Le tako si lahko zagotoviš, da bo oprema v izbranem obdobju na voljo.

Način plačila

Trenutno je plačilo možno z nakazilom na naš TRR po predračunu, ali v gotovini ob prevzemu. Pripravljamo tudi možnost plačila s kreditno kartico in PayPal-om prek spleta.

Rok plačila

Plačilo mora biti v celoti opravljeno pred izdajo, oz. ob izdaji opreme v najem. Le v resnično izjemnih situacijah smo se pripravljeni prilagoditi.

Račun na podjetje

Seveda je možen.

Dostava na lokacijo

Po predhodnjem dogovoru lahko izbrano opremo dostavimo na poljubno lokacijo v Sloveniji in jo na poljubni lokaciji v Sloveniji tudi prevzamemo. V tem primeru se računajo stroški dostave.

Skrajšanje najema

Trajanje najema opreme se lahko skrajša. Plačan znesek lahko najemniku delno povrnemo.

Podaljšanje najema

Trajanje najema opreme se lahko tudi podaljša. Če je del tehnike v novem časovnem obdobju že rezerviran, se bomo potrudili, da situacijo rešimo na način, kjer nobena od produkcij ne bo prikrajšana, četudi na naše lastne stroške. To seveda velja le v primeru, da z najemnikom poteka dobra komunikacija in nam javi potrebo po podaljšanju takoj, ko ugotovi, da bo podaljšanje potrebno. V nasprotnem primeru se zaračuna odškodnina.

Kavcija

V primeru manjšega zneska izposoje, kavcije oz. varščine ne zaračunavamo. V primeru večjega zneska, ali nepredvidljivejših produkcijskih pogojev, zaračunamo kavcijo praviloma v višini 1% vrednosti izposojene opreme. Kavcija se povrne po vračilu in pregledu opreme.

V primeru poškodbe

Najemnik je dolžen z opremo ravnati skrbno in varno. Če pride do poškodbe opreme, del stroška popravila krije zavarovanje, del stroška pa lahko krije tudi najemnik, če je ugotovljeno, da oprema ni bila uporabljena na primeren način.